Registrer deg på instruktørportalen

Alle feltene må fylles ut.

pris


Fornavn og etternavn, dette blir også ditt brukernavn.
(Maks 30 tegn)

Passordet må være fra 3 til 100 tegn.
Les vilkårene

Betingelser for bruk

Det er betinget at man handler opplæringsmateriell gjennom Angerman AS, for å bli gitt tilgang til instruktørportalen. Instruktørportalen er å regne som en kundefordel og er et fordelaktig supplement til Angerman AS sitt opplæringsmateriell.

Informasjon, dokumenter etc. som er tilgjengelig på www.Instruktørportalen.no leveres "som den er" og Angerman AS gir ingen garantier av noe slag, for tredjeparts innlegg og meninger med hensyn til dette nettstedet eller innholdet.

Registreringen gjelder pr instruktør. Brukernavn og passord er personlig og må ikke deles med andre. Ved misbruk, vil man automatisk bli ekskludert fra www.instruktørportalen.no

Oppsigelse

Abonnementet er bindende for ett år av gangen.

Det er Angerman AS sitt mål at innholdet på nettstedet alltid er korrekt og oppdatert. Angerman AS skal ikke under noen omstendighet stå ansvarlig for eventuelle skader eller tap som oppstår grunnet bruk av denne hjemmesiden eller informasjonen, herunder tapt fortjeneste, andre indirekte tap, tap av data, sammenbrudd eller skader. Enhver tilgang til dette området er på egen risiko.

Angerman AS forbeholder seg retten til å fortsette utviklingen av dette området og til å endre innholdet og / eller eventuelle prosedyrer uten varsel. Modifikasjoner kan inneholde begrensninger og / eller utvidelser.

Opphavsrett

Innholdet på dette nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til varemerker, design, layout, logo, tekst, bilder, grafikk, programvare etc. eies av Angerman AS eller en tredjepart, og er dermed beskyttet av gjeldende lovgivning. Derfor kan du ikke kopiere, publisere, laste opp, overføre eller distribuere innholdet av denne hjemmesiden inkludert varemerker, design, layout, logoer, tekst, bilder, grafikk og programvare etc. uten skriftlig samtykke fra Angerman AS.

Nedlastningsområdet er kun ment for våre registrerte forbindelser. Videreformidling av nedlastet innhold er beskyttet av copyright gjennom norsk lovverk. Brudd vil føre til krav om erstatning.

Personvern

Informasjon om personvern finner du i vår personvernerklæring

Nåværende lovgivning

De vilkår og betingelser for bruk av Angerman AS sitt nettsted er underlagt gjeldende lovgivning.


 

cron